Ingyenes kulturális szakmai továbbképzés Szentendrén

Újabb ingyenes akkreditált képzést (44379-4/2017/KOZGYUJT) szervez kulturális szakemberek számára a Cselekvő közösségek projekt keretén belül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ 2018 februárjában. A Kulturális közösségfejlesztés gyakorlata című képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a Cselekvő közösségek projektet, elsajátítsák a közösségfejlesztés alapismereteit, és képessé váljanak kulturális intézményeket célzó fejlesztési folyamatok generálására. A megszerzett kompetenciák birtokában a szakemberek jártasságot szereznek a társadalmiasított intézményi és az esélyegyenlőségi modellek alkalmazásában, illetve megismerik az intézményi önkéntesség támogatásának módszereit.

 

A következő 60 órás bentlakásos képzés 2018. február 12-15. és 19-22-e között lesz a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban Szentendrén (2000 Szentendre, Sztaravodai út 75.)

 

A képzésen a Közép-magyarországi régión kívüli kulturális intézményben vagy kulturális civil szervezetben közösségfejlesztési feladatokat végző múzeumi, közművelődési, könyvtári, illetve egyéb kulturális területen dolgozó, felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek vehetnek részt.

 

Képzési díj: térítésmentes, a Cselekvő közösségek projektből finanszírozva.

A képzési díj magában foglalja az oktatást, elektronikus oktatási segédanyagot, étkezést és szállást.

 

A képzés sikeres teljesítésével megszerezhető dokumentum: tanúsítvány.

 

A képzésről bővebben: http://cselekvokozossegek.hu/kepzes/kulturalis-kozossegfejlesztes-gyakorlata/

 

Regisztráció: itt

A regisztráció folyamatos. A jelentkezés elfogadásáról 2018. elején email-en értesítjük. 

 

További információ:

Csabán Tímea: csaban.timea@sznm.hu, 06 70 456 9287

Czuppon Lilla: czuppon.lilla@sznm.hu, 06 70 455 6866