Kétszázötven előzetes programregisztráció a Közösségek Hetére

Március első hetéig összesen 77 közösség jelezte csatlakozási szándékát a Közösségek Hete elnevezésű programsorozathoz. Eddig 147 programot regisztráltak a közösségek, amelyeken összesen 250 különböző időpontban vehetnek részt az érdeklődők.

A május 8-14. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozatra március végéig lehet jelentkezni. Felhívásunk itt olvasható.

Témaötleteket, inspirációkat vázoltunk fel segítségként a rendezvény megvalósításához, és persze más jellegű közösségi programokkal is lehet kapcsolódni a rendezvénysorozathoz. Számos közösség élt a lehetőséggel és választott a megadott témák közül.

 
A három legnépszerűbb programtípus: „Gyertek hozzánk vendégségbe!”, ahol az intézmények közösségei bemutatkozhatnak egymásnak. „A hely, ahol itthon vagyunk” témája helytörténeti sétára invitál, és a település történetét kívánja bemutatni. Hasonlóan közkedvelt program az „Ilyenek voltunk, ilyenek vagyunk” rendezvény is, amelynek keretein belül az intézmények, közösségek bemutatják múltjukat és jelenüket.

 
Várjuk további közösségek csatlakozását a Közösségek Hete programsorozathoz!