Színház az egész város! – Előadások Szekszárdon

 

Több színházi előadás is megvalósult a Közösségek Hete rendezvénysorozat keretein belül Szekszárdon. Ezekbe nyújtunk bepillantást néhány mondattal.

 

 

Színházi Közösségek Találkozóját rendeztek a Babits Mihály Kulturális Központban, Szekszárdon. Színpadra lépett az I. Béla Diákszínpad, az AliscumTheArtRoom, az Art Contact Mozgásszínház, a PlayBack Színház, a Paksi Parola Színkör és az Alisca Slam. Az előadások közötti szünetekben versekkel, dalokkal szórakoztatták egymást a résztvevők. A Közösségek Hete rendezvény keretein belül megvalósult kötetlen színházi este sikeresnek bizonyult, folytatása következik!

 

 

 

Nyitott színházi próbát láthattak a Kék Madár Alapítvány által támogatott fogyatékkal élők a diákszínjátszósok előadásában Szekszárdon. A próba végül az előadók és a vendégek közös játékával ért véget. Volt étel, ital, zene, tánc és persze jó hangulat!

 

 

 

 

Rendhagyó előadást láthatott a szekszárdi buszpályaudvar közönsége a héten: A Magyarországi Német Színház (Deutsche Bühne Ungarn) “Szépség és a szörnyeteg” című gyermek előadásából csendültek fel dallamok egy rövid flashmob keretében. Az eseményt szemlélő járókelők egy-egy DBU-s kitűzőt is kaptak a Közösségek Hete program emlékéül.